Bibo in het theater

De Bibo Show is een kindervoorstelling die klaar is om in de Nederlandse en Belgische theaters te spelen.

Video afspelen

Promotievideo Bibo Show

Bibo - De vriendelijke EendinoSynopsis

Bibo de bijzondere ééndino is dol op het zingen van liedjes. Het liefste samen met andere of juist alleen, Bibo zingt als hij blij, bang of verdrietig is. Steeds vaker merkt Bibo dat er minder wordt meegezongen met de liedjes die hij zingt. Het is zelfs zo erg dat wanneer Bibo zingt, hij gepest wordt door de andere die de liedjes niet kennen. Het maakt Bibo verdrietig, iedereen vergeet de liedjes en hierdoor verdwijnt de vrolijkheid en kleur in de wereld. 

Suus en Sander

 

Bibo vindt dat er wat gedaan moet worden zodat niemand de liedjes vergeet. Samen met zijn vrienden Suus en Sander wordt er een plan bedacht om de liedjes weer terug te brengen. Er komt een “Mega meezing feest”. Bibo, Suus en Sander gaan snel aan de slag. Eerst wordt er een lijst gemaakt met liedjes die vergeten worden, een lijst met lieveling liedjes van Bibo en een lijst met liedjes die zij zelf ook helemaal niet meer kennen. 

Daarna is het tijd voor de repetitie, Bibo en zijn vrienden gaan de liedjes oefenen en dansjes bedenken. Het is moeilijker dan gedacht. Repeteren is hard werken. Samen proberen ze er het beste van te maken en wanneer zij goed samen werken komt het helemaal goed. Met enkele tegenslagen weten Bibo en zijn vrienden het voor elkaar te krijgen. 

De repetities zijn klaar. Tijd om samen het podium te bouwen, de lampen op te hangen en zorgen dat de limonade klaar staat. Als dit allemaal gelukt is, is het tijd voor het “Mega meezing feest”. Bibo treedt op voor het publiek en samen met hen zingt hij de vrolijkste liedjes. Het is gelukt, iedereen herinnert zicht de liedjes weer. Nu worden de liedjes niet vergeten en zingt Bibo nooit meer alleen.